Varmepumper (luft/luft)

Miljøvenlig opvarmning med varmepumpe (luft til luft)

Varmepumper

Standard montage: 3999,- inkl. moms.

Vi monterer og tilslutter varmepumper (luft til luft)

 • Kørsel til og fra kunden
  • I en radius af 20km fra firmaets adresse
  • Der skal være klargjort på adressen og ryddet til at vi straks kan påbegynde arbejdet.
 • Opsætning af inde-del i stueetage, max 2 meters højde, efter aftale med kunden.
 • Gennemboring af Ø68-71 hul i mursten, træ eller gasbeton.
 • Træk af max 4 meter kølerør mellem inde-del og udedel. 
 • Opsætning af max. 4 meter kabelkanal inkl. hjørner, afslutning mod væg. 
 • Opsætning af udedel på vibrationsfødder.
  • Her skal være forberedt med fliser.
 • Vaccumsug, tæthedsprøve, lækagesøgning og idriftsætning af anlæg. 
 • Tilslutning af varmepumpen til eksisterende forberedt lovlig strøm. 
  • Der skal være forberedt korrekt installation inden opsætning af VP, ellers tester vi og efterlader VP med en tilledning indtil korrekt forsyning er etableret. 
 • Afløbsslange føres med ud gennemhul, og afsluttes i kanal hvor det løber på jord gennem kabelkanalen.

Uden for standardmontage

 • Gennemboring af hul i andet end beskrevet i standardmontage. Dette skal oplyses inden således der kan bores med diamantskærer. 
 •  Opsætning af udedel på vægbeslag. Dette kan tilkøbes for 500,- inkl. opsætning. 

Vinder af Håndværker.dk prisen 2022

Gammel varmepumpe

– Kunden afleverer selv til genbrugsstation: 1699,- inkl. moms

Vi kan også være behjælpelig med at demonterer jeres gamle varmepumpe. Det er vigtigt inden vi kommer at denne stadig er funktionsdygtig, så vi kan tilbagesuge kølemiddel på kompressor. Hvis dette ikke er tilfældet, skal vi vide det inden ankomst således vi kan tomsuge dette på en separat flaske. Vi demonterer den således kunden kan kører den på genbrugsstationen.

Gør det selv installationen

– Kunden leverer alle materialer: 1899,- inkl. moms.

Såfremt man som kunde selv ønsker at stå for opsætning af inde-del, udedel, gennemboring, kanal, afløb, kølerør, kabel mm. kan vi stå for det lovmæssige som kræves udført af KMO certificeret personale. Her er alt gjort klar til vi kommer. Det vil her være bedst at købe de færdige 3meter rør hvor de er kravet og omløber på. Vi tilslutter rør, signalledning, tæthedsprøver, Vaccumsug og idriftsætning.

Korrekt forsyning

Dette kan vi selvfølgelig som autoriseret elinstallatør være behjælpelig med. En VP kan ikke umiddelbart ”bare” tilsluttes til den eksisterende installation, idet denne højst sandsynligt ikke er dimensioneret til dette. Hvis der har været gammel elvarme, vil vi i det fleste tilfælde kunne bruge denne gruppe, da denne allerede er dimensioneret som varmegruppe. Nogle VP kræver desuden et type B relæ. I de fleste tilfælde skal der etableres en separat automatsikring i den eksisterende el-tavle, og fremføres et kabel herfra som afsluttes i en godkendt stikkontakt eller sikkerhedsafbryder. Kontakt os for tilbud omkring dette punkt.

Varmepumper

Der findes rigtig mange forskellige modeller og størrelser af varmepumper. Den enkelte dimensionering afhænger af hvad kunden ønsker den skal kunne opvarme. De fleste modeller har indbygget WIFI, og de modeller der ikke har, kan det tilkøbes som et USB stik i inde-del.
Kvalitet og pris hænger sammen på varmepumper. De fleste siger det samme fra start af, men slid over tid gør at kompressor osv. Bliver mere støjende over tid på de billige modeller. COP og SCOP-værdien forringes også såfremt varmepumpen ikke opsættes korrekt, og holdes ren efter anvisning fra producenten.

Vi kan levere de fleste modeller og den mest solgte model vi leverer, er Invest Living 3,6kW modellen. Denne kan du læse mere om her.
Denne kan med standard opsætning leveres for: 10.999,- inkl. moms.

Vi er også leveringsdygtige i andre modeller og mærker, kontakt os for en specifik model, så vender vi retur med en pris på den valgte model.

Vores kunder siger


Et nyt køkken
Jeg valgte dem gennem kundekreds fra mit arbejdsplads med gode omtale og service.


Udendørs lys
Simon fra SFA El & Teknik ApS var hurtig, venlig, gav god rådgivning og god pris. Alt blev leveret og fikset til aftalt… læs mere


Nyt el i lejlighed
Alt gammelt el blev fjernet. Sammen med SFA – fandt vi frem de løsninger jeg ønskede og blev rådgivet til løsninger jeg … læs mere


Ny eltavle
Opsætning af ny eltavle. Helt igennem en god og professionel oplevelse. Imødekomme og venlig, vender hurtigt tilbage når man har spørgsmål. Arbejdet bliver lavet til den aftalt… læs mere

Kontakt os her

Det er gratis og uforpligtende