Ladestander til elbil

Autoriseret el-installatør til opsætning af ladestander til elbil

Ladestander til elbil

Opsætning af ladestander til elbil for private og erhverv

I en tid, hvor flere kører el- og hybridbiler, er det nødvendigt med flere ladestandere i bl.a. indkørsler, offentlige parkeringspladser samt på virksomheders grunde. Af den grund har vi hos SFA El & Teknik specialiseret os i opsætning af ladestandere, så vi kan hjælpe vores private- og erhvervskunder med det rette udstyr til deres elbil. Vi tilbyder professionel montering og installation af ladestander til elbil for både private og erhverv – og vi tilpasser løsningen til dine behov, naturligvis. Som autoriseret el-installatør har vi den rette ekspertise samt faglige viden, så du får en løsning med ladestander af højeste kvalitet.

Professionel rådgivning om ladestandere

Der findes et stort udvalg indenfor ladestander til elbiler, hvorfor det kan være en god idé at forhøre sig med en professionel. Det er vigtigt, at du får den rette ladestander til din bil – og ikke mindst, at den passer ind i boligen i forhold til de nuværende el-installationer. Vi lytter naturligvis til dine ønsker og behov, så vi kan yde en professionel rådgivning, således du får den bedste løsning tilpasset dig. På den måde er du sikret en ordentlig og holdbar løsning, som du kan bruge i mange år.

Hvid ladestander
Sort ladestander

Priser på installation til ladestander

Priser på ladestandere varierer afhængigt af forskellige faktorer såsom type, kapacitet og funktionalitet. Som en erfaren leverandør af ladestandere kan vi opfylde dine behov uanset dine specifikke krav. Vi tilbyder tilpassede løsninger, der sikrer, at du får den mest omkostningseffektive løsning, der passer til dit budget og dine specifikationer.

For at få en præcis pris på den ønskede ladestandertype, bedes du kontakte os direkte. Vi står klar med den rette rådgivning og et uforpligtende tilbud på din nye ladestander.

Vi er medlem af TEKNIQ

Som kunde hos os vil du blive mødt af en venlig og smilende el-installatør, der sætter en ære i at hjælpe dig med opsætning af ladestander til elbil.

Du kan trygt overlade opgaven til os, da vi er medlem af TEKNIQ. Det er en ekstra sikkerhed for vores kunder, så du ved, at du er garanteret et kvalitetsbevidst el-arbejde med garanti. Desuden forlader vi ikke opgaven, før du er tilfreds med resultatet – vi er nemlig ikke tilfredse, før du er.

Priser på installation til ladestander

Alle priser er inkl. moms. Priserne er inkl. befæstelse til oplægning af kabel synligt på væg i valgt oplægningsform. En typisk installation tager mellem 3-6 timer inkl. kørsel.

Priserne er inkl. befæstelse til oplægning af kabel synligt på væg i valgt oplægningsform. En typisk installation tager mellem 3-6 timer inkl. kørsel.

C16 / C20 kombiafbryder inkl. fortrådning i eksisterende tavle1.000 kr
Ekstra UG2 gruppetavle hvis der ikke er plads i eksisterende180 kr
Installationskabel 5G4mm2100 kr. pr. meter (min. 2 meter)
Tilvalg rør i 16mm hvidt plastrør på væg25 kr. pr. meter (min. 4 meter)

Priser på ladestander til elbil

Alle priser er inkl. moms. Tilvalg til installationsprisen såfremt kunden ikke selv leverer en ladestander. Husk at kunden skal tjekke om ladestander er kompatibelt med valgt firma til refusion såfremt dette er ønsket.

Forbehold for prisstigninger hos grossister ved ordreafgivelse. Dette kontrolleres straks efter ordreafgivelse.

Levering af HALO Ladestander 11 kW, 16A, 3F, indbygget 7,5 meter type 2 kabel7.300 inkl. moms.
Levering af EVLink Ladestander Væg Std T2 16A 3F nøgle Iec5.900 inkl. moms.
Levering af Easee 22 kW med kWh måler, Wi-Fi, UTMS modem6.700 inkl. moms.
Levering af EVBox Elvi 22kW kWh måler, Wi-Fi, UTMS modem, 6 meter 11kW type 2 kabel8.500 inkl. moms.

Få et uforpligtende tilbud på ladestander til elbil

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forhold til opsætning af ladestander, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne frem til valget af den helt rigtige løsning for dig og dine behov. Desuden giver vi gerne et uforpligtende og godt tilbud med på vejen.

Du kan fange os på telefon 20 87 88 48 for et tilbud på ladestander, samt du kan vælge at skrive til os på mail sa@sfa-el.dk eller ved at bruge vores kontaktformular på siden her. Så vil vi vende tilbage til dig så hurtigt som muligt – altid inden for et døgn.

Få tilbud

på ladestander leveret og monteret