Ladestander til elbil

Autoriseret el-installatør til opsætning af ladestander til elbil

Dørtelefoner

Opsætning af ladestander til elbil for private og erhverv

I en tid, hvor flere kører el- og hybridbiler, er det nødvendigt med flere ladestandere i bl.a. indkørsler, offentlige parkeringspladser samt på virksomheders grunde. Af den grund har vi hos SFA El & Teknik specialiseret os i opsætning af ladestandere, så vi kan hjælpe vores private- og erhvervskunder med det rette udstyr til deres elbil. Vi tilbyder professionel montering og installation af ladestander til elbil for både private og erhverv – og vi tilpasser løsningen til dine behov, naturligvis. Som autoriseret el-installatør har vi den rette ekspertise samt faglige viden, så du får en løsning med ladestander af højeste kvalitet.

Professionel rådgivning om ladestandere

Der findes et stort udvalg af ladestandere til elbiler, hvorfor det kan være en god idé at forhøre sig med en professionel. Det er vigtigt, at du får den rette ladestander til din bil – og ikke mindst, at den passer ind i boligen i forhold til de nuværende el-installationer. Vi lytter naturligvis til dine ønsker og behov, så vi kan yde en professionel rådgivning, således du får den bedste løsning tilpasset dig. På den måde er du sikret en ordentlig og holdbar løsning, som du kan bruge i mange år.

Vi er medlem af TEKNIQ

Som kunde hos os vil du blive mødt af en venlig og smilende el-installatør, der sætter en ære i at hjælpe dig med opsætning af ladestander. Du kan trygt overlade opgaven til os, da vi er medlem af TEKNIQ. Det er en ekstra sikkerhed for vores kunder, så du ved, at du er garanteret et kvalitetsbevidst el-arbejde med garanti. Desuden forlader vi ikke opgaven, før du er tilfreds med resultatet – vi er nemlig ikke tilfredse, før du er.

Hvid ladestander
Sort ladestander

Få et uforpligtende tilbud på ladestander til elbil

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forhold til opsætning af ladestander, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne frem til valget af den helt rigtige løsning for dig og dine behov. Desuden giver vi gerne et uforpligtende og godt tilbud med på vejen.

Du kan fange os på telefon 20 87 88 48 for et tilbud på ladestander, samt du kan vælge at skrive til os på mail sa@sfa-el.dk eller ved at bruge vores kontaktformular på siden her. Så vil vi vende tilbage til dig så hurtigt som muligt – altid inden for et døgn.

Vores kunder siger


Et nyt køkken
Jeg valgte dem gennem kundekreds fra mit arbejdsplads med gode omtale og service.


Udendørs lys
Simon fra SFA El & Teknik ApS var hurtig, venlig, gav god rådgivning og god pris. Alt blev leveret og fikset til aftalt… læs mere


Nyt el i lejlighed
Alt gammelt el blev fjernet. Sammen med SFA – fandt vi frem de løsninger jeg ønskede og blev rådgivet til løsninger jeg … læs mere


Ny eltavle
Opsætning af ny eltavle. Helt igennem en god og professionel oplevelse. Imødekomme og venlig, vender hurtigt tilbage når man har spørgsmål. Arbejdet bliver lavet til den aftalt… læs mere

Kontakt os her

Det er gratis og uforpligtende