Den rigtige elektriker i Dragør

Hvis du mangler en elektriker i Dragør, så har du fundet den rigtige hjemmeside.

Din foretrukne elektriker i Dragør

Med SFA El & Teknik får du ikke bare en elektriker; du får en partner, der forstår vigtigheden af kvalitetsarbejde og pålidelighed. Når du vælger os til din opgave i Dragør, får du en erfaren elektriker som er klar til at håndtere alt fra simple installationer til komplekse el-projekter med en tilgang, der sikrer både sikkerhed og effektivitet.

Vi tilbyder en bred vifte af el-services i Dragør:

Står du overfor en el-opgave, der ikke er nævnt her? Frygt ej. Vores alsidighed og erfaring betyder, at vi kan tilpasse vores ydelser til netop dine behov. Vi er her for at guide og assistere dig gennem enhver elektrisk udfordring. Vores elektriker kan hjælpe med enhver opgave i Dragør, Kastrup og på Amager.

montering af stikkontakter

Vælg os for en forskel du kan mærke

Vi har flere års erfaring og engagement i branchen, det sætter os i stand til at tilbyde dig løsninger, som ikke kun løser den el-opgave du har, men også giver dig langsigtede fordele.

Ved at vælge os til din næste elektriker opgave i Dragør, får du en elektriker med det nyeste udstyr, så vi kan sikre at dit elektriske system kører optimalt, Vi er stolte over at kunne tilbyde vores kunder, på Dragør og omegn, en service af høj kvalitet, støttet op med Tekniqs garantiordning, som yderligere understreger vores forpligtelse til pålidelighed og kundetilfredshed.

elektriker installerer spots i loftet
elektrikerens værktøjskasse
SFA EL & Teknik elektriker

Kom i gang med SFA El & Teknik i dag

Er du klar til at samarbejde med en elektriker i Dragør, der forstår dine behov og kan levere skræddersyede el-løsninger? Kontakt SFA El & Teknik for et uforpligtende tilbud. Vi er klar til at hjælpe dig med dit næste projekt i Dragør, uanset om det er for din bolig eller forretning. Ring til os på 20 87 88 48 eller brug vores kontaktformular for at starte dialogen. Vi ser frem til at være din næste elektriker og bidrage til dit projekts succes med kvalitetsarbejde, du kan stole på.

Vores kunder siger


Et nyt køkken
Jeg valgte dem gennem kundekreds fra mit arbejdsplads med gode omtale og service.


Udendørs lys
Simon fra SFA El & Teknik ApS var hurtig, venlig, gav god rådgivning og god pris. Alt blev leveret og fikset til aftalt… læs mere


Nyt el i lejlighed
Alt gammelt el blev fjernet. Sammen med SFA – fandt vi frem de løsninger jeg ønskede og blev rådgivet til løsninger jeg … læs mere


Ny eltavle
Opsætning af ny eltavle. Helt igennem en god og professionel oplevelse. Imødekomme og venlig, vender hurtigt tilbage når man har spørgsmål. Arbejdet bliver lavet til den aftalt… læs mere

Kontakt os her

Det er gratis og uforpligtende