Din foretrukne elektriker på Amager

Er du på udkig efter en dygtig elektriker på Amager? Så er SFA El & Teknik det rigtige valg.

Vælg din lokale elektriker på Amager

Med vores base på Amager er vi din lokale, autoriserede elektriker, der altid sætter kvalitet og kundetilfredshed i højsædet. Hos SFA El & Teknik har vi flere års erfaring og kompetencer med en bred vifte af el-opgaver – lige fra mindre installationsopgaver til større el-opgaver ved byggeprojekter og ved renoveringer. Ved at vælge os til din el-opgave på Amager, får du en dedikeret elektriker, som leverer arbejde af højeste kvalitet, uanset opgavens størrelse.

Vi tilbyder en lang række elektriker services, herunder:

Har du brug for en kompetent og erfaren elektriker på Amager, Dragør eller Kastrup? Tøv ikke med at kontakte os på 20 87 88 48 eller via vores kontaktformular for at modtage et uforpligtende tilbud.

Elektriker arbejder med stikkontakt

Hvorfor skal du vælge SFA El & Teknik på Amager?

Godt håndværk er fundamentet for alt, hvad vi gør hos SFA El & Teknik. Vi stræber efter at være din foretrukne elektriker på Amager ved altid at overholde vores aftaler, og vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Som medlem af Tekniqs garantiordning tilbyder vi yderligere sikkerhed for kvaliteten af vores arbejde, og med vores konkurrencedygtige priser får du altid stor værdi for pengene.

Vores engagement i at levere førsteklasses service og arbejde betyder, at du får en elektriker som altid lytter til dine behov og ønsker, så vi kan tilbyde skræddersyede løsninger, der passer præcis til dine krav.

elektriker arbejder på eltavle
SFA EL & Teknik elektriker

Indhent et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine el-installationer eller renoveringsprojekter på Amager? Vi tilbyder alt fra installation af miljøvenlige varmepumper, som kun bruger luft-til-luft teknologi, til autoriseret udskiftning af eltavler, alt sammen til en skarp pris. Uanset hvilken el-service du har brug for, er vi her for at hjælpe.

Med SFA El & Teknik får du en lokal elektriker på Amager, der står klar til at tage hånd om dine el-opgaver med professionalisme og ekspertise. Lad os være din partner i el-arbejde og nyd godt af vores erfaring og kundetilfredshed. Ring på 20 87 88 48 eller brug vores kontaktformular i dag for et uforpligtende tilbud.

Vores kunder siger


Et nyt køkken
Jeg valgte dem gennem kundekreds fra mit arbejdsplads med gode omtale og service.


Udendørs lys
Simon fra SFA El & Teknik ApS var hurtig, venlig, gav god rådgivning og god pris. Alt blev leveret og fikset til aftalt… læs mere


Nyt el i lejlighed
Alt gammelt el blev fjernet. Sammen med SFA – fandt vi frem de løsninger jeg ønskede og blev rådgivet til løsninger jeg … læs mere


Ny eltavle
Opsætning af ny eltavle. Helt igennem en god og professionel oplevelse. Imødekomme og venlig, vender hurtigt tilbage når man har spørgsmål. Arbejdet bliver lavet til den aftalt… læs mere

Kontakt os her

Det er gratis og uforpligtende