Elektriker til erhverv

SFA El & TEKNIK er din lokale elektriker til erhverv, som udfører alle former for erhvervsinstallationer,
hvad enten det er til caféer, butikker, restauranter, kontor, lager, industri eller produktion.

Erhverv

Elektriker igang med renovering

Med mange års erfaring indenfor erhvervsinstallationer, kan vi tilbyde forskellige løsninger til netop det projekt jeres virksomhed står overfor. Vi hjælper naturligvis også boligforeninger. Kontakt os for at aftale en gennemgang af jeres næste projekt.

Vi tilbyder også blandt andet:

  • Rådgivning i forbindelse med en ombygning, tilbygning, eller bare en mindre el-renovering af eksisterende lokaler.
  • Energioptimering af belysning, med investeringskalkulationer kontra tilbagebetalingstiden. Her får i et fyldsgørende beregningsark, hvor det fremgår, hvor meget der skal investeres i forhold til, hvor lang tid det tager at betale anlægget af. Vi kan også levere lysberegninger på et given sted, således vi sikrer at overholde de EU standarder, der er for de pågældende områder.
  • Serviceaftaler, hvor vi efter aftale efterser installationer løbende, så vi kan minimerer risikoen for eventuelle nedbrud på maskiner, anlæg mm.

Vi benytter kun kvalitetsmaterialer, som består vores interne gennemgang. For SFA EL & TEKNIK er kvalitet ikke noget vi går på kompri med, og derfor benytter vi kun anerkendte mærker som vores levenrandør.

Er du i tvivl om vi kan udfører jeres næste opgave, så kontakt os endeligt for en uforpligtende gennemgang af projektet, og sammen kan vi finde den rigtige løsning første gang.

Elektriker renoverer hus

Vores kunder siger


Et nyt køkken
Jeg valgte dem gennem kundekreds fra mit arbejdsplads med gode omtale og service.


Udendørs lys
Simon fra SFA El & Teknik ApS var hurtig, venlig, gav god rådgivning og god pris. Alt blev leveret og fikset til aftalt… læs mere


Nyt el i lejlighed
Alt gammelt el blev fjernet. Sammen med SFA – fandt vi frem de løsninger jeg ønskede og blev rådgivet til løsninger jeg … læs mere


Ny eltavle
Opsætning af ny eltavle. Helt igennem en god og professionel oplevelse. Imødekomme og venlig, vender hurtigt tilbage når man har spørgsmål. Arbejdet bliver lavet til den aftalt… læs mere

Kontakt os her

Det er gratis og uforpligtende