Erhverv

SFA EL & TEKNIK

Autoriseret elinstallatør

Simon F. Andersen

Hos SFA El & TEKNIK udfører vi alle former for erhvervsinstallationer, hvad enten der til til cafér, butikker, resturanter, kontor, lager, industri eller produktion.

 

Med mange års erfaring indenfor erhvervsinstallationer, kan vi tilbyde forskellige løsninger til netop det projekt jeres virksomhed står overfor. Kontakt os for at aftale en gennemgang af jeres næste projekt.

 

Vi tilbyder også blandt andet:

Rådgivning i forbindelse med en ombygning, tilbygning, eller bare en mindre renovering af eksisterende lokaler.

Energioptimering af belysning, med invisterings kalkulationer kontra tilbagebetalingstiden. Her får i et fyldsgørende beregningsark hvor det fremgår hvor meget der skal invisteres i forhold til hvor lang tid det tager at betale anlægget af. Vi kan også leverer lysberegninger på et given sted, således vi sikre at overholde de EU standarder der er for de pågældende områder.

Serviceaftaler, hvor vi efter aftale efterser installationer løbende, så vi kan minimerer risikoen for eventuelle nedbrud på maskiner, anlæg mm.

 

Vi benytter kun kvalitetsmaterialer, som består vores interne gennemgang. For SFA EL & TEKNIK er kvalitet ikke noget vi går på kompri med, og derfor benytter vi kun anerkendte mærker som vores levenrandør.

 

Er du i tvivl om vi kan udfører jeres næste opgave, så kontakt os endeligt for en uforpligtende gennemgang af projektet, og sammen kan vi finde den rigtige løsning første gang.

 

2087 8848

Følg os på de sociale medier

QUICK CONTACT